Basisinformatie
Bedrijfsnaam:
Aoxue Group
Type Business:
Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Merken:
Microsoft, MAC
Aantal werknemers:
>100 mensen
Jaarlijkse omzet:
US$ 500 - US$ 1000
Opgericht Jaar:
2003
Export pct:
90% - 100%
Fabrieksinformatie
Grote Markt:
Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Beschrijving bedrijf
Aoxuegroep, erkende Reseller Op de toegevoegde waarde van Microsoft, Microsoft-Overheid & Onderwijsreseller, Academische Reseller van Microsoft, en Microsoft-OEM Systeembouwer.


In het verleden de 15 jaar, Aoxue-helpt de Groep meer dan 12,00 klanten om het bedrijfswerkingsgebied op efficiënte manieren snel te ontwikkelen en uit te breiden. Als betrouwbare vensters en leverancier van de bureauproductcode, Aoxue, ontmoet onze bedrijfwaarde de vraag van de hoogste kwaliteitspunten van klanten met lage kosten het purchaseing. ook aan het leiden van de markt marketing op een echte het vertrouwen op manier, en dubbele winstzaken. Met onze inspanningen op marketing, hebben wij wederzijdse het vertrouwen op onderneming via de verschillende softwareoplossingen voor overzee klanten gekregen. Onze producten met Multitalenversies, zoals win10 prokoreaan, de pro Italiaanse nieuwe versie 2017 van win10, win10 pro in het Spaans, pro Franse OEM van win10, enz., al deze zijn het hete verkopen in de V.S., Italië, Spanje, Frankrijk, Canada, het Duitse UK, Zwitserland, Japan, Filippijnen, Indonesië, Korea, Maleisië, Singapore, koppelen etc.more dan verkopend van 50 landen encuroges ons aan sneller en beter acteren op Microsoft-Middelen terug.


Wij één van beiden moedigen u aan hierbij om Kwaliteit, prijzen, de diensten, evenals mededeling te vergelijken over dit gebied. Alle punten die van Aoxue-Groep krijgen, worden gesteund door onze 100%-tevredenheidsgarantie. De nadruk van de Aoxuegroep voor altijd op het doel die om „een concurrentievoordeel te verbeteren, tot beste prestaties“ voor u leiden.

 

Aoxue Group

 

 

Aoxue Group
Certificaat
Standaard : CE Aantal : BTS20152083858CE Uitgiftedatum : 2015-02-08 Vervaldatum : 2020-02-07
Standaard : ROHS Aantal : BTS120527001RS Uitgiftedatum : 2014-07-28 Vervaldatum : 2020-12-01
Thuis
Alle producten
Ongeveer ons
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Veranderingstaal