Aoxuegroep

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenQuickBooksdesktop 2017

1-30 de Desktop 2017/Quickbooks Desktop Enterprise 2018 van gebruikersquickbooks

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Procoa-Sticker voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Procoa-Sticker voor verkoop
Ik kocht win10 pro en win10-huis op een gloednieuwe computer. Het product was gemakkelijk en enigszins snel te installeren. Het werkt zeer goed met echte oem sleutels

—— Franklin (van U.S.A)

Zeer professioneel op softwarepunten. Het product is precies zoals beschreven. wens zaken op lange termijn met u.

—— Paras.Nera (van het UK)

win10 en winstserver kocht ik de werken perfecte, goede communicatie met de verkoper, en het verschepen was snelle, zeer aardige verkoop, de zeer goede dienst.

—— Luis (van Frankrijk)

Ik ben online Chatten Nu

1-30 de Desktop 2017/Quickbooks Desktop Enterprise 2018 van gebruikersquickbooks

China 1-30 de Desktop 2017/Quickbooks Desktop Enterprise 2018 van gebruikersquickbooks leverancier

Grote Afbeelding :  1-30 de Desktop 2017/Quickbooks Desktop Enterprise 2018 van gebruikersquickbooks

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Intuit
Certificering: Genuinel Intuit
Modelnummer: QuickBook Enterprise 2018

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Please communicate with us.
Verpakking Details: Fpp
Levertijd: 1-2/ Het werkdagen
Betalingscondities: D/A, L/C, T/T, D/P, MoneyGram, Western Union
Levering vermogen: 80000 PCs per dag
Gedetailleerde productomschrijving
Platform: PC-Download Garantie: 5 jaar
Besturingssysteem: Microsoft-Venster Explorer: D.W.Z. 11 en hoger
Versie: Canadees Subcription: 1 jaar
Uitgave: 1-30 gebruiker (voor Uw Keus)
Hoog licht:

quickbooks Desktopeerste minister 2018

,

quickbooks Desktopeerste minister

Van de de Uitgavensmall business van Enterprise 2018 van de QuickBooksdesktop de Zilveren Gebruiker van de Boekhoudingssoftware 1-30

Productprofiel
Redenen waarom Onze Cliënten ons kiezen
1). De goede verzendingskortingen of zelfs vrij van bevracht.
2). Er is een team met softwarevaardigheid en kenniswachten om onze cliëntendienst te geven. Wij willen een glimlach op elk gezicht van onze cliënten zetten.
3). Snelle levering in onze gang van het leven die u een rand in markt kan geven.

4). 60 daggeld Achterguaranteen. Als u niet volledig tevreden met uw aankoop bent, zullen wij u geldrug geven. Keer eenvoudig het product naar Intuit met een gedateerd ontvangstbewijs terug binnen 60 dagen voor een volledige terugbetaling van de inkoopsprijs.

De QuickBooksdesktop is een goede helper in het beheren van uw bedrijfsfinanciën en het rekenschap geven. Het is zeer gemakkelijk om becasuse geen gespecialiseerde kennis in werking te stellen wordt verworven. U kon statistieken aan een snel tempo invoeren. U kunt rekeningen maken en transanction met onze diensten ook worden als het factureren en uitgaven beheren. Met een cilck van een muis, kon u 100 plus financiële boekhouding, belastingsrapporten en verkoop krijgen. Wat meer, u is kan op het voor QuickBooks vertrouwen kan guaranteen u zal hebben betrouwbare verslagen voor belastingstijd. Hebt u om het even welke vraag? Het volledige en geduldige leerprogramma zal u onderwijzen hoe te om verslag betalen, rekeningen en dergelijke te maken. Zal een geld-terugkeer garantie van 2 maanden aan onze cliënten worden verstrekt. Speciale aanbieding:

Meer eigenschappen die Onderneming tot een grote keus voor uw zaken maken.
Geavanceerde Tarifering
De controle, past, en automatiseert uw het tarief recht in QuickBooks met de Geavanceerde regels van de de opstellingsprijs van Pricing.5 enkel aan en alle berekeningen worden gedaan voor u.
Geavanceerde Rapportering
Geavanceerde Reporting6 zet de informatie u net bij uw vingertoppen wenst. Bouw krachtige, klantgerichte rapporten die met bedrijfgegevens worden auto-gevuld. De gemakkelijke malplaatjes voor contractant, die & in het groot, zonder winstbejag, en kleinhandels laten u rapporten voor uw industrie specifiek creëren vervaardigen.

Zaal met uw zaken te kweken
De onderneming heeft 6x de capaciteit die andere QuickBooks-producten, voor maximaal 1 miljoen punten, gebruikers, en vendors.7 toestaan
Ontworpen voor uw industrie
De onderneming heeft uitgaven gewijd aan contractant vervaardigen, die en in het groot, zonder winstbejag, en kleinhandels zodat u gespecialiseerde eigenschappen zoals rapporten en rekeningschema specifiek voor uw industrie kunt worden.

Geavanceerde gebruikersrollen en toestemmingen
Kweek uw zaken zonder controle over gebruikerstoegang te offeren. Plaats individuele gebruikerstoestemmingen voor elke rol. Vooraf bepaald, zijn de malplaatjes van de gebruikersrol inbegrepen voor snelle opstelling.

Schaal tot 30 gebruikers
De onderneming groeit met u, die u laten van 1 tot 30 gebruikers schrapen die allen kunnen tegelijkertijd werken. Maar u handhaaft toegang en controle, toewijzend gebruikerstoestemmingen aangezien u pasvorm voor uw business.8 ziet
Één-klik inzichtsdashboard
Weet hoe uw zaken in één klikken doen. Het inzichtsdashboard vertelt het verhaal visueel van uw zaken met grafieken dat nul binnen op key performance indicator zoals winst en verlies, de bedrijfsgroei, netto winstmarge, inkomen en uitgaven, en hoogste klanten.
Extra verbeteringen van versie 18.0 die het leiden van uw boeken gemakkelijker dan ooit maken.
De herinnering van de loonlijstaansprakelijkheid
Moetend de timing van diverse loonlijstaansprakelijkheden herinneren — als de de federale en loonbelastingen en arbeiders van de staat comp — kan een echte spanner zijn. Maar nu kunt u het gemakkelijke het weten rusten u zult worden een herinneringsrecht op uw beginscherm zeven dagen alvorens de aansprakelijkheden due.9 zijn

Zoeken in Rekeningschema
De grote rekeningen zijn gemakkelijker om met een toegevoegd recht van de onderzoeksbar in Rekeningschema te leiden. U kunt een rekening of subaccount en een onderzoek door naam van de rekening of accountnummer snel vinden.

Contant geld/accrual knevel
Nu allen het neemt één klikt in het rapportvenster is van contant geld aan accrual basis en rug opnieuw te schakelen. U zult uw zaken vanuit verschillende invalshoeken kunnen gemakkelijk analyseren. Het is groot voor ondernemingen die in één basis en dossierbelastingen in een andere rapporteren.

Zegel over tijd
QuickBooks kan een bericht „Over tijd“ op achterstallige rekeningen automatisch toevoegen zodat kunt u klanten ertoe brengen om u sneller te betalen. U kunt het uit specifieke rekeningen gemakkelijk verwijderen door het weg met één enkel van een knevel te voorzien klikt.

Contactgegevens
Aoxue Group

Contactpersoon: sale

Tel.: +8613187059053

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)