Aoxuegroep

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Wat slechts op Vensters 10 is

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Procoa-Sticker voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Procoa-Sticker voor verkoop
Ik kocht win10 pro en win10-huis op een gloednieuwe computer. Het product was gemakkelijk en enigszins snel te installeren. Het werkt zeer goed met echte oem sleutels

—— Franklin (van U.S.A)

Zeer professioneel op softwarepunten. Het product is precies zoals beschreven. wens zaken op lange termijn met u.

—— Paras.Nera (van het UK)

win10 en winstserver kocht ik de werken perfecte, goede communicatie met de verkoper, en het verschepen was snelle, zeer aardige verkoop, de zeer goede dienst.

—— Luis (van Frankrijk)

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat slechts op Vensters 10 is

Wat slechts op Vensters 10 is

 

Bijgewerkte Cortana

‚Hello, Cortana, te helpen gelieve me de computer‘, onder een kristalkroonluchter sluiten, beëindigde David zijn eendaags routinewerk en vroeg zijn PC om het te sluiten. Deze magische wereld omgezet in werkelijkheid. Met minder inspanning, kunt u uw Cortana, Vensters 10 vragen PC-medewerker om een paar dingen te doen. Uitzettend uw computer, opnieuw beginnend of slapend uw PC, die uw dagelijkse zaken schikken, wordt Vensters 10 ' Cortana de vrienden van mensen en emotioneler in vele aspecten.

 

Oogcontrole

Met compatibele oogdrijver, is vensters 10 toegankelijker met het op-de-schermmuis en toetsenbord. Voor high-tech en nieuwigheidsventilators, is vensters 10 tweede aan niets.

 

OneDrivedossiers

De OneDrivedossiers kunnen mensen sparen de schijfruimte helpen. En als u naar een plattelandsgebied voor het genieten van van uw vakantie gaat, is er geen beschikbare Internetverbinding, kunt u sommige dossiers door OneDrive-Dossiers nog downloaden. De off-line download wordt toegelaten.

Als u high-tech besturingssysteem van gekenmerkte nieuwigheid houdt, te kiezen de zaken-vriendelijkheid, gelieve Vensters 10.

Stem in met uw onderzoek.

Bartijd : 2018-09-10 13:44:14 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Aoxue Group

Contactpersoon: Mr. Mo

Fax: 86--13168007006

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)